tiistai 21. tammikuuta 2014

Kerro kerro kuvalla

Minusta olisi ihana osata valokuvata! Otan erittäin usein haikuista kuvia kännykällä kun se on aina mukana. Välillä ne kuvat onnistuu ihan mukavasti, välillä ei sinne päinkään. Varsinkin näin pakkasella sormet jäätyy puhelimella kuvia ottaessa aika nopeasti! Mutta se on aina mukana ja välillä saa jonkun hauskan hetken ikuistettua. Kun ongelma on yleensä se, että kun lähdet sitten kunnon kameran kanssa, mikä meilläkin on ihan järjestelmäkamera, niin ei silloin juuri tapahdu mitään tai eläimet ei suostu poseeraamaan tai sitten se aurinko menee juuri silloin pilveen.

Nyt kun on pakkasta ja aurinkoa niin veri on juuri vetänyt että pakko päästä kuvaamaan! Mutta aina kun on mennyt niin eipä sieltä mitään kunnon kuvia ole tullut. Malleissa ei ole vika, kuvaajassa juu. Pitäisi opetella käyttämään tuota kameraa, säädöt on aina hukassa. Ehkä joskus käyn jonkun kurssin niin oppisi kameran hienouksia. Nyt jos hyvä kuva tulee, niin se on tuuria.

Ja eläinten kuvaaminen on aika haastavaa. Tai juuri kun syksyllä oli Virtual Cattle Show ja pitäisi ottaa kuvat eläimistä edustavissa asennoissa niin eipä oikein ikinä onnistunut. Tykkään ottaa enemmän sellasia haikkumaisemakuvia tai lähikuvia. Kauniita ne on joka tapauksessa!

Iltalla on asiaa

Selkä huurteessaÄiti ja poikaIines on söpö yksisarvisenakin :)

2 kommenttia:

Mitä mieltä olet?