perjantai 13. syyskuuta 2013

Aamut laitumella


Sain tänä aamuna osakseni äärimmäisen paljon hellyyttä laidunkierroksella. Näistä hellyydenosoituksista vastasivat Aragorn ja Arthur. Pakko myöntää että hellyyden lisäksi tuli myös muutama pökkäisy ja puskukin :)








Oli myös mahtavaa muutama ilta sitten kun nuorin vasikoista,Ares,tuli kahden kuukauden maanittelun ja kesytysyritysten jälkeen vihdoin tekemään tuttavuutta. Haisteltiin siinä toisiamme ja ihmeteltiin. Ihan parasta! Kyllä se siitä kesyyntyy!




2 kommenttia:

  1. Ihania Kuvia!!! Tuo naaman nuoleskelu on niin hauskaa :) välillä ne imee hiuksiakin. Meillä se yksi ja ainut sonnipoika, Aatu, on antanut rapsuttaa vain hännäntyvestä hiukan. Perjantaina sain sitten ihan kaulaa ja päätä kutitella, se on huikea tunne kun saa vasikkaan luottamusta. Aatu on muutenkin niin rauhallinen verrattuna lehmävasikoihin :) mukavaa viikkoa! Terhi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ne kyllä ottaa kiinni kaikesta mistä saavat :) Haasteellista kesyttää tuota nuorinta kun pitäisi pysyä ihan paikallaan kun se tulee haistelemaan - samalla kun kolme muuta tökkii, tönii, nuolee ja haistelee, heh :)

      Poista

Mitä mieltä olet?