keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Saamattomuus

Välillä olisi niin kamalasti tekemistä, että jotenkin puutuu niin ettei saa mitään tehtyä kun ei tiedä mistä aloittaa. Sinällään ei mitään kauhean akuuttia ole tekemättä enää kun aidat ovat valmiina ja eläimillä kaikki hyvin. Säätkin ovat vielä melko lämpimiä ettei kanojenkaan sisällesulkemista tarvi vielä stressata. Mutta sitten käy aina niin että kun venyttää ja venyttää niin kohta onkin sitten kauhea kiire.

Olen jo luovuttanut meidän sisäremontin kanssa. Kaikki eläinten kanssa tehtävät hommat ja ulkotyöt vie voiton aina täällä sisältä tehtäviltä hommilta. Ja siivoamisen suhteen olen luovuttanut kokonaan! Tosin nyt kun pimeää tulee jo kello viiden aikaan niin ettei ulkona tule tehtyä iltaisin kuin pakolliset niin eiköhän sitä ala sisälläkin saamaan hommia tehtyä. Juuri tuli maatilan paperihommia väsättyä.

Alkusyksy on ihanaa värienloistoa ja muutenkin mukavaa aikaa, tämä loppusyksy jo vähän masentaakin varsinkin jos vettä sataa niin paljon kun viime päivinä. Pellot ovat niin kurassa että tekisi välillä ihan mieli itkeä. Toivon kovasti pakkasta ja lunta - pian!


2 kommenttia:

  1. oi, lunta ja pakkasta. Ihanaa. Meillä tullut vettä siis ihan kauheesti, kohta lähtee uusien aitausten tolpat varmaan liikkeelle, hirvittää ihan. Tuo sinun tausta kuva on hieno!!

    Terhi

    VastaaPoista
  2. Lunta saisi jo tosiaan tulla :)
    Kiitos!

    VastaaPoista

Mitä mieltä olet?