sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Uteliaisuutta ilmassa

Meillä kävi taas tällä viikolla ihmisiä katselemassa haikkuja. Nyt ei ole mikään ihanteellisin aika niitä esitellä, kun kuraa on paljon, mutta tällaista tämä maalaiselo on. Olemme siirtäneet ruokintapaikkoja, mutta ne menevät samantien kuraan samoin juomapaikan edusta. Sille ei vain voi mitään. Ihmisten on myös hyvä nähdä se, ei kaikki ole aina kiiltokuvamaista, vaikka kuinka yrittäisi parhaansa tehdä. Syksyllä on märkää ja pellot menevät kuraan. Piste.

Tässä vierailijamme ottama ja muokkaama kuva Falconista.

Kesälläkin vierailijoita kävi paljon ja kuten nytkin, on niin hauskaa seurata haikkujen käytöstä. Ne katsovat että ahaa, uusia ihmisiä, uusia ääniä. Uteliaimmat ja ahneimmat tulevat yleensä pian katsomaan että olisiko jotain herkkuja ja osa ihmettelee vähän kauempaa. Falcon tulee yleensä tarkastamaan vieraiden tarkoitusperät. Toki jos elukat ovat kovinkin kaukana laiduntamassa niin vierailijat eivät yleensä aiheuta sen ihmeempiä reaktioita, mutta jos ovat muutenkin lähellä niin yleensä tulevat käymään ja haistelemaan.

On mukavaa kun eläimet ovat kiinnostuneita, se on mukavaa myös vierailijoille. Mikään ei ole niin mukavaa kun päästä vähän rapsuttamaan karvalehmää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet?