perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivähalaus!

ILOISTA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!Vaikken sinällään olekaan tällaisten kaupallisten juhlien kannattaja, niin minusta on mukavaa että tämä päivä kuitenkin hieman herättelee ottamaan yhteyttä niihin ystäviin, kertomaan tunteistaan ja vaikka halaamaan lähimmäistä. Sitä kun pitäisi toki tehdä joka päivä ja muistaa kertoa että välittää - joskus se vain valitettavasti jää. Siksi on mielestäni ihan hyvä, että edes tällaisena päivänä sen muistaisi.

Itselläni ei niin kauheasti sellaisia sydänystäviä ole. Yhteydenpito moniin on jäänyt. Mutta todellista ystävyyttä on se, että pitkänkin ajan jälkeen kun toisen tapaa, on ihan kuin yhtään päivää ei olisi ollut välissä. Rakkaimmat ystävät ovat peräisin juuri ihan kouluajoilta. Pakko kyllä myöntää että nyt ihan aikuisena olen saanut uusia ihmisiä elämääni niin eläimien kuin vauvankin kautta, joista monen kanssa on muodostunut ihan ystävyyssuhde. Kun on paljon yhteisiä asioita, niin jaettavaa riittää.
Iso KIITOS siis kaikille ystäville, lähimmäisille, eläimille ja rakkaille, jotka olette elämässäni! Olette tärkeitä, vaikken sitä usein sanokaan.
 

Pidetään huolta toisistamme.

2 kommenttia:

 1. Samoin Sinulle, haikkuystäväni! On ilo lukea näitä elämäntäyteisiä kirjoituksiasi, samalla aaltopituudella kuljetaan niin monessa asiassa että välillä ihan hymyilyttää :)

  Aatu reppana jäi sinne portille yksin makaamaan, kävi niin sääliksi pientä poikaa. Toivottavasti isommat ottavat hänet pian laumaansa.. Onneksi mitään puskemista ei ollut kuin viitisen minuuttia, sitten juostiin puolituntia ja sitten aatu rupesi menee niitä karkuun. Väistää heti kun toinen mustista liikahtaakaan Aatun suuntaa :(. Mutta kyllä se siitä varmaan laumaksi muuttuu. Hassua kun nyt on ekaa kertaa kaikki kolme laumaa; emot, hiehot ja sonnipojat. Tosin, emojen laumassa on vielä 3 tyttöä, jotka otetaan maaliskuussa sitten pois. Plus se pieni artturi,mutta se saa olla kesääna sti emonsa rinnalla. Opettelua, opettelua..

  Pian nähdään :)

  Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Terhi <3 Ja kiitos sinulle, mukava kun jaksat aina kirjoitella ja kommentoida. Kyllä sanon että monta hyvää ystävää on haikkujen kautta tullut eikä voi muuta kuin iloita siitä.

   Voi Aatu :) Kyllä se siitä. Vanhemmat eläimet yleensä ottavat sen ykkösaseman arvoasteikossa ja kun niitä on vielä kaksi tuttua yhdessä niin pitävät Aatun varmaan ojennuksessa, mutta kyllä se siitä. Kyllä ne laumaksi muuttuu. Meillä vieroitetut vasikat kyllä tappelevat kovasti keskenään. Huh, koko ajan on joku matsi menossa. Saisivat rauhoittua jo :)

   Poista

Mitä mieltä olet?