sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Maitokärryt

Saimme häälahjaksi syksyllä 2011 kaasoltani maitokärryt! Asuimme tuolloin vielä rivitalossa eikä niillä siellä sinällään ollut käyttöä kuin koristeena, mutta en todella arvannut kuinka mahtavat ja kätevät ja elintärkeät sellaiset kärryt olisi sitten kun asuisi maatilalla!

Olen siis sitä mieltä että nuo maitokärryt on ihan korvaamattomat! Ne on kevyet ja niihin mahtuu mukavasti tavaraa. Olen kärrännyt niillä kaikkea mahdollista oksista kiviin, puunoksista paalimuoveihin ja vedestä lapsiin. Ne sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin. Ovat ne olleet laitumella haikkujen ruokakärrynäkin, jonka seurauksena toinen pyörä on hieman vääntynyt, mutta ei onneksi menoa haittaa.




Talvella kun hain metsästä kuusen oksia haikuille syötäväksi kärräsin ne sieltä maitokärryjen avulla. Kun keväällä piti kantaa vettä haikuille juoma-astioihin, tein senkin kärryjen avulla. Talvella hain polttopuita aina kerralla maitokärryllisen verran. Nyt kesällä niitin elementtiaidoissa olleille sonnipojille heinää aamuisin ja iltaisin aina maitokärryn verran. Ja on niiden kyytiin kerran päässyt ihan oikea maitotonkkakin kun sellaista roudasin pihan toisesta reunasta toiselle.



Joten minä en ainakaan selviäisi ilman maitokärryäni. Mieheni todennäköisesti pärjäisi, koska kaiken sen minkä minä teen näiden kärryjen avulla, hän todennäköisesti tekisi traktorilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet?