maanantai 16. joulukuuta 2013

Epäonnea

Tuntuu että nyt on vähän enemmänkin epäonnea matkassa haikkujen kanssa. Ensin Ihme loi vasikan,sitten Illakko kuoli yhteenotossa ja eilen aamulle kun menin laitumelle Iineksen sarvi oli katkennut. Onneksi aika siististi eikä verenvuotoa näyttänyt olevan. Hyvä myös että oli pakkasta mikä varmasti auttoi paranemisessa.

Meillä on kaksi lehmää,joilta edellisessä paikassa oli sarven päät katkennut mutta isoissa sarvissa näyttävät todella pieniltä onnettomuuksilta. Iines on nyt erityisen hassun näköinen katkenneen sarven kanssa. Onneksi ei käynyt pahemmin. 


2 kommenttia:

 1. Voi Iinestä :( MiIlä se nyt rapsuttaa kylkeä...Mä tänään juuri mietin kun olin viemässä vasikoille heinäpaalia että kaikki kun on mennyt hyvin, että koska tulee joku kauhea takaisku. Varmaan sitten kun siirretään nuo vierotettavat tuonne hiehotarhaan, niin sieltä varmaan tullaa rytisten takasin..tai jotain vastaavaa ja sitten välillä mietin että joku jos liukastuu ja venäyttää jalkansa. Mitäs sitten, miten hoidetaan ja nostetaan ylös jos niin pahasti menee että kaatuu oikein kunnolla. Kaikkea sitä pähkäilee ja pelkää pahinta. Mutta toivotaan että teillä ja meillä tulee rauhaisa Joulu, sitähän me toivotaan :)

  Terhi

  Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä Iinestä ahkerammin rapsuttelemassa itse tuolta puolelta :)
   Ei niitä vastoinkäymisiä kannata liikaa miettiä. Meillä meni puolitoista vuotta ilman oikeastaan yhtään mitään, nyt tullut sitten köntässä. Täytyy olla kiitollinen että suht hyvin kuitenkin mennyt, mutta sen tietää että aina välillä tulee niitä huonompiakin ja surullisia juttuja. Ei niitä kuitenkaan kannata murehtia tai odottaa :) Nautitaan näistä hyvistä päivistä!

   Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle!

   Poista

Mitä mieltä olet?