perjantai 13. joulukuuta 2013

Synkkä ja myrskyinen yö

Ei se kauaa kestänyt tuo luminen ilo. Ehti olla kuitenkin jo kymmenen asteen pakkasetkin mutta niin se vaihtui aluksi loskaan ja nyt jo sataa vettä ja myrskyää - taas.

Kyllä se lumi piristää niin kovasti ja tekee maisemasta kauniin. Nyt on taas niin synkkää. Lumi myös tekee joulutunnelman,voi kun jouluna olisi lunta! Nyt saa taas jännätä mitä myrsky on saanut aikaiseksi laitumella yön aikana, toivottavasti eläimet kunnossa. Tällä viikolla olen kerennyt olla muutaman päivän koulussakin sekä tehnyt etätehtäviä,jos sitä saisi kouluakin vähän käytyä kaiken häslingin keskellä. Olen myös alkanut ottaa aikaa aamuisin vain sille että ehdin kaikkien pakollisten juttujen lomassa vain olla laitumella ja harjata eläimiä. Tekee hyvää, eniten varmaan minulle :)

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 ja lumet on lähteneet meiltäkin, ja todella myrskysi aamun ja viime yön. Vettä kannettiin järvestä eläimille, kun ei lunta juuri ollut syötäväksi. Jo saisi nämä myräkät riittää, mutta eihän näille mitään mahda ja sopeuduttava niihin.
  Mitä opiskelet? Mukavaa varmaan välillä lapsen hoidon ja kotitöiden rinnalla lukea asiaa.

  Tuo ajan ottaminen rapsuttelulle on mielestäni myös tärkeää, se palkitsee myöhemmin :)
  Mukavaa viikonloppua teille, Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen taas vähän satoi lunta ja viime yönä se taas suli pois! Voi kun tulisi valkoinen joulu.

   Opiskelen aikuisopiskeluna (koulua noin 3 kertaa kuussa) maaseutuyrittäjäksi sekä eläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkintoa. Eli mielenkiintoista hommaa :)

   Poista

Mitä mieltä olet?