maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulun aikaa

Joulun päivät menivät mukavasti,vaikka lumeton joulu olikin. Joulussa on kuitenkin oma tunnelmansa kun aamulla käy rauhoittumassa eläinten luona kuusia ja rapsutuksia viemässä. Siivosin ja koristelin niin kanalan kun haikkulan,joulu se on eläimilläkin :)

Esikoisemme ensijoulu tietysti oli jo senkin takia spesiaali. Eihän tuo pieni mistään mitään ymmärtänyt vaikka lahjoja tuli runsaasti. Äiti nautti niiden availusta. Ja sain minäkin jotain,päälimmäisenä mielessä nyt jäätelökone,jota tietysti tullut jo testattua enkä aio enää ostaa kaupasta jäätelöä,sen verran herkkua tuolla omalla laitteella tulee! Innostuttiin muuten tekemään itse kuitenkin muutamat laatikotkin ja kinkusta tuli erittäin hyvä leivinuunissa. Niitä syötiinkin sitten kahteen pekkaan 5 päivää. 



Jos ensi jouluna ehtisi panostaa vähän enemmän,tämä joulu tuli ja meni vähän niinkuin varkain. Joululahjoja en kerennyt oikein kelleen ostamaan ja muutenkin kaikki jäi vähän puolituehen. Ei se siitä huonoa silti tee,ei ehkä niin tunnelmallista,mutta hyvän silti. Ja glögistä en vieläkään ole saanut tarpeekseni! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet?