tiistai 10. kesäkuuta 2014

Uusia tulokkaita

Meillä on ollut useampia iloisia perhetapahtumia. Kuukauden tauon jälkeen saimme jälleen vasikan kun Erica poiki potran pojan Helatorstaina. Ensimmäisen vuorokauden aikana jätkä karkasi laitumelta jo pariin otteeseen,minkä ansiosta saatiin hyvin korvamerkitkin pojalle laitettua Erica kun tahtoo olla aika suojelevaa tyyppiä. Vasikointi sujui kuitenkin kokeneen emon varmuudella nopeasti ja tehokkaasti ja hyvin vasu oppi tissille. Enää yksi poikimatta. Hyvin kyllä viime kesänä sain tarkkailtua kiimoja kun minun laskemani lasketutajat ovat aika hyvin pitäneet paikkansa :) 



Samana päivänä käytiin myös hakemassa pitkään odotettu irlanninsetteri kotiin. Nyt meillä riehuu pieni kriminaalipentu. Söpöhän se on,mutta pentu kun pentu:riehuu,puree,pissaa ja kakkaa sisälle jne. Onneksi myös nukkuu paljon ;) Paimenpojalla kesti useampi päivä tottua pentuun mutta nyt paimenkin on taantunut pennun tasolle ja hurjat painit ovat joka päiväisiä :)



Onhan tässä taas yhtä sun toista työn alla. Kyllä tuosta vielä metsästyskoira saadaan! Lampaatkin pitäisi muuttaa meille parin viikon sisällä,joten sitten alkaa paimenkoirasta paimenkoira-projekti ;) Kaikenlaista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet?