torstai 22. toukokuuta 2014

Kameraterapiaa

Siitä hetkestä, kun ensimmäiset haikut meidän landelle saapui, tulee tänään tasan kaksi vuotta <3 Ei vielä niin pitkä, mutta ehkä sitäkin kivikkoisempi tie tähän hetkeen takana ja toivottavasti huomattavasti pidempi ja ehkä tasaisempi matka edessä :) 

En vaihtaisi mihinkään noita möllyköitä <3 Ei sitä kaikki saa elää unelmaansa, minä saan. Vaikeista hetkistä huolimatta pitää muistaa nauttia siitä mistä on aina haaveillut. Näiden kanssa se ei onneksi ole kamalan vaikeaa!

Olen innostunut taas näin kevään tultua valokuvauksesta. Tai lähinnä eläinten valokuvauksesta. Ja lähinnä haikkujen ja koirien kuvauksesta. Minusta on ihana päästä illalla tekemään omassa rauhassa tarkastukierrosta, hoitaa eläimet ja jäädä sitten valokuvaamaan niitä. Samalla saan laatuaikaa itselleni eläinten kanssa ja saan tarkkailla että niillä on kaikki kunnossa. Nyt kun vauvan kanssa menee päivät pitkät kahdestaa, todella kaipaan illan rauhoittumishetkeä. Mikäs sen parempaa seuraa, kun omat, rakkaat eläimet.

Vähän vihreää

Sateenkaari

Enna, joka on vielä tiineenä, kumartaa ;)

Emo opettaa laiduntamaan

Sikeässä unessa :)Biancan tunnistaa valkoisesta nenänympäryksestä


Bondista on kasvanut komea mies!

Boo - virkeä veijari <3

Emon katkennut sarvi toimii hyvänä rapsutuskohtana

Pojille kieltä selän takana näyttää Bianca

Upea iltarusko

6 kommenttia:

 1. Kyllä on ihania kuvia eläimistä!
  Se luottamus eläimeltä itseä kohtaan on jotain tosi mahtavaa!

  Meillä vielä kaksi poikimatta ja epäilys meinaa herätä, että ovatko tiineenä ollenkaan... Mistä sen voi varmuudella nähä vai voiko ollenkaan? Ovat kyllä hiukan pyöreämpiä kuin jo poikinut emo. Maltamattomana ootellaan vasikoita syntyväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ei sitä varmuudella oikein voi tietää kun kokeilemalla että onko vasikkaa :) Mutta sille ei varmaan ole tarvetta. Onko sonni ollut emojen kanssa kuinka pitkään? Siitä pystyy aika hyvin laskemaan koska on viimeiset päivät kun voi vasu tulla. Meillä oli yksi jäänyt viime keväänä tyhjäksi vaikka kovasti katselin että se pyöreä on. Tänä keväänä taas poiki sitten vasikan :)

   Toivottavasti poikimiset on menneet hyvin tähän asti!

   Poista
 2. Mooonen monta sydäntä <3

  Terhi

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Hyvin on menny poikiminen. Nyt parisen päivää molemmilta jotka ovat poikimatta on kirkasta limaa tullut, jospa kohta kuitenkin vasikatkin tulisivat...
  -silja-

  VastaaPoista

Mitä mieltä olet?