sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viivy vielä hetki

Kun kulkee laitumella, tulee todistettua kaikkia hauskoja hetkiä. Joistan ehtii napata kuvan, toisita ei. Jonkun mielestä se, että kuvaan eläimiäni voisi olla turhaa. Itse taas olen eri mieltä. Minä kuvaan nautojani samalla kun tarkkailen niitä, teen iltakierroksia, päiväkierroksia, tarkistan aitoja. Tarkkailen että kaikki on hyvin ja samalla opin niiden laumakäyttäytymistä, hierarkiasta, katson että vasikat saavat maitoa juodakseen ja että kaikki on normaalia. Kun tiedän mikä on normaalia, pystyn huomata, jos jokin on epänormaalia! Keen eye keeps the cattle.

Kuljen kolmestä viiteen kertaan päivässä eläinten luona. En jaksa aina raahata järjestelmäkameraa mukanani vaan kännykkä on yleensä se ensimmäinen mikä on käden ulottuvilla. Hankintalistalla on joku näppärä pokkari, sillä kännykkäni kadottu juuri 1300 kuvaa eikä monikaan ollut missään tallessa. Kyllä riipi sydäntä. No, onneksi hetket syöpyvät myös muistiin, mutta on kuvakin mukava muisto. Tässä taas muutamia hauskoja sattumuksia ja hetkiä laitumelta.

Falcon sai iltapusun <3

Kaverikuva

Tutustumista

Venytys

Maitoa! Heti!



Mitä isot edellä, sitä pienet perässä
Best friends
Falcon työn touhuissa

Tukka hyvin, kaikki hyvin? :D



Tyytyväinen
Äiti ja tytär ottaa rennosti.
Täältä tullaan!

Täysikuu



Hyppy äidin yli!

Mahtavia hetkiä eläinten kanssa! Yksikään hetki laitumella ei ole turha. Välillä ehkä pitäisi mennä tekemään ihan hommiahommia, mutta kuten sanottu, eläinten tarkkailu ja niiden kanssa oleilu ei koskaan mene hukkaan. Se tulee viimeistään myöhemmin takaisin kesyinä, kiinnostuneina ja ihmisystävällisinä eläiminä. Joten viivy hetki kauemminkin eläinystävän luona. Niin minä teen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet?