maanantai 28. heinäkuuta 2014

Suomalaisen ruoan puolesta

Olen nykyään huono shoppailemaan enää oikein mitään, kaupoista tai verkkokaupoista. Tai kyllähän sitä vaikka mitä voisi ostaa, mutta yritän välttää edes menemästä eri verkkokauppoihin ym. ettei tule ostosteltua mitään turhaa. Mutta kun jotain hyvää osuu kohdalle niin täytyyhän se ostaa ja kun kyse on suomalaisista tuotteista, ruuasta ja elintarvikkeista, niihin minä tykkään kuluttaa. Avoinmaaseutu.fi-sivun verkkokauppa onkin juuri oikea osoite siihen hommaan!Olemme itse mukana Avoinmaaseutu.fi-projektissa. Kyseisillä nettisivuilla esitellään erilaisia tiloja ympäri Suomea, joissa pääsee tutustumaan tilojen elämään. Nettisivuista olen täällä ennen puhunutkin, mutta en niinkään sen upeasta verkkokaupasta, jossa myydään täysin suomalaisia tuotteita suoraan tiloilta! Talviaisten tilalla Heini Hakkarainen, joka projektia vetää, on perustanut myös verkkokaupan sekä puodin, joka on auki aina keskiviikkoisin heidän omalla tilallaan, jolloin itse puodista pääsee ostamaan nettisivujen tuotteita. Verkkokaupan kautta pystyy myös erinomaisen helposti rekisteröitymättä tilaamaan tuotteita ja voin taata että toimitus on erittäin nopea.

Verkkokaupan tarjonta on mahtava. Löytyy muunmuassa elintarvikkeita juomista mausteisiin ja lihapurkeista öljyihin, löytyy kirjoja, postikortteja, musiikkia, koruja ja käsitöitä. Ja kaikki tietysti suomalaisia! Verkkokauppa on helppokäyttöinen ja maksun voi suorittaa verkkopankin tai maksukortin kautta. Tuotteita on monipuolisesti ja niistä on kerrottu hyvin minkälainen tuote on kyseessä ja kuka on valmistuttaja. Heidän sivuillaan voi sitten vierailla Tilahaun-kautta samoilla sivuilla.

Verkkokaupan ilme on selkeä


Tuli itse shoppailtua sivustolla ja olisihan sitä voinut ostaa enemmänkin, mutta aloitin suht varovasti, mutta varmasti tulee tilattua uudestaan, sillä löytyi jo todella mahtavia suosikkeja. Muutamaa makeaa herkkua on pakko ostaa lisää, niin hyviä olivat! Suosittelen testaamaan!

Ihan ehdoton tämä lakutoffee! Todella hyvää ja siinäkin mielessä kätevää, että on aika täyttävää, joten tulee syötyä kohtuudella, mutta aina näyttää makean nälän! Nam!

Lemon Soda oli mahtava kesämaku ja muutenkin nettisivuilla oli hieno valikoima erilaisia limonaadeja. Mustikkalimu oli myöskin todella hyvää ja seuraavalla kerralla pitää tilata muitakin makuja!

Sivustolla upea valikoima erilaisia tee-lajeja jokaiseen makuun! Saaristolainen musta tee maistui minulle erinomaisesti!Kuvakaappaukset otettu Avoinmaaseutu.fi-sivun verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet?