torstai 24. heinäkuuta 2014

VUOSIARVONTA

Tajusin juuri tarkistaa: julkaisin ensimmäisen blogitekstini 6.7.2013. Olen kirjoittanut blogia jo yli vuoden! Tekstejä eri aiheista on kertynyt jo melkein 160. Tämä on ihana harrastus, jolle on välillä pitänyt etsiä aikaa yöunilta ja kiireisinä aikoina on ollut pidempiä taukoja. Kuitenkin, kuinka hienoa! Välillä on myös tullut mukavaa kommenttia, että jostain ideasta tai tapahtumasta on ollut apua jollekin muulle esimerkiksi haikun kiinniotossa tai käsittelyssä. Ei parempaa kiitosta voisi saada!

Näin vuoden kirjoittelun kunniaksi otetaan pieni ARVONTA! En tiedä kuinka moni blogiani seuraa, pääasiassa kuitenkin kirjoitan itselleni mutta onhan se hienoa jos joku tätä lukeekin. Senpä vuoksi toivon että kaikki lukijat osallistuisivat tähän arvontaan niin saisin pientä vinkkiä millainen joukko on siellä ruudun takana seuraamassa tätä välillä tragikoomistakin maaseudun arkea :)

Siispä arvon Ratia Ranch-postikortteja sekä Avoinmaaseutu.fi-kangaskassin kaikkien tähän tekstiin kommentin jättäneiden kesken. Osallistumisaikaa on ensi keskiviikkoon 30.7.2014 klo 21 asti, suoritan arvonnan seuraavana aamuna ja ilmoitan tuloksen tänne blogiin, jolloin voittaja voi minuun ottaa yhteyttä. Jos olet anonyymi-lukija, kirjoita kommenttiisi kuitenkin joku nimi, jolla voimme sinut tunnistaa.

Osallistu siis arvontaan jättämällä tähän tekstiin kommenttina mielipiteesi blogista tai jokin muu viesti, ajatus, kannustus, ihan mikä vain. Arvostan jokaista kommenttia. Kiitos teille kaikille seuraajille ja kaikille, jotka ovat tämän vuoden aikana kommentoineet ja seuranneet kirjoitteluani. Kiitän ja kumarran!




ps. Blogi vaihtoi myös nimensä. Nykyään seuraatte blogia Laitumeni laidalla <3

8 kommenttia:

  1. No Johanna, minähän klikkailen joka päivä blogisi auki ja katson oletko kirjoitellut :)

    Terhi

    VastaaPoista
  2. Minä myös vierailen, ylläri :P

    VastaaPoista
  3. Elämänmakuisuus se erityisesti täällä viehättää, aihealue on minulle vieras ja jäin mielenkiinnolla lukemaan ja tutustumaan karjankasvatuksen arkeen.

    VastaaPoista
  4. mukana ollaan ! t.Arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. kiva arvonta ja hauskasti kirjoitettu blogi!=)))
    t.jutska
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  6. Ihana elämänmakuinen blogi. Mukana ollaan. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Arvonnassa mukana. Hauskasti kirjoitat:) Sofia (Äh toi robotti temppuilee, eli ei ehdi nähdä sitä numeroa,kokeilen taas)
    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  8. luumunkukka(at)luukku.com

    Mansikki

    VastaaPoista

Mitä mieltä olet?