lauantai 16. elokuuta 2014

Hyviä hetkiä

Joku joskus kirjoitti että tilanteista olisi hyvä nauttia ilman että niistä aina pitää ottaa kuva. Se olisi kyllä hyvä ja kyllä minä hetkistä nautinkin, mutta kuvaaminen on jotenkin niin jännittävää ja on aina hieno fiilis kun saa hyvän kuvan ja jonkun tunnelman ikuistettua siihen hetkeen. Sen enempää tilanteita selittämättä annan näiden kuvien kertoa enemmän kuin sanat.









2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia Johanna!! Minulla olisi hankintalistalla sellainen "oikea" kamera, nyt kun kuvailen tuolla lumialla..Hyviä tekstejä olet kirjoitellut, täyttä asiaa. MInusta myös tuntuu että mene kokoajan pää kolmantena jalkana ja missään ne minun tekemiset ei näy, se eläinten hoito ja ruoka ja siivous yms kun vaan "kuuluu" tähän elämään. Jos jättäisin ne kaikki tekemättä niin sitten ehkä joku alkaisi huomammaan osuuteni tässä tilan pyörityksessä, mutta ei se siltä aina tunnu :(.

    Mut hei, me nähdään kehässä 23 pv :)

    terhi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on oikea kamera, mutta harvoin jaksan raahata sitä mukana laitumella :) Usein tulee itsekin otettua vain tuolla kännykällä. Välillä nekin onnistuu.

      Samoja ajatuksia, Terhi. Nähdään pian!

      Poista

Mitä mieltä olet?